Filson Cruiser Jacket Soy Waxed,

Filson Soy Waxed Short Cruiser Jacket Detail

Yes, daar is Filson weer eens met een nieuwe drop. En wederom ligt het op voorraad bij de vrienden van Need Supply. Filson kennen we in Nederland voornamelijk van de tassen, maar ze doen zoveel meer. Het is een beetje het Amerikaanse equivalent van Barbour. Oerdegelijke workwear en hunting gear. In de nieuwe collectie hebben ze meteen weer een paar juweeltjes, ongekend.

Wat te denken van deze Cruiser Jacket in een verdomd heerlijke 6oz katoen met een, voor mij nieuwe, waxlaag op basis van soja. Gok dat deze niet bedoelt is voor je Sushi. De lining van de jas is een van 12oz Moleskin. Deze jas beschermd je prima tegen de onheil van uit de lucht welke we in de Herfst weer mogen gaan verwachten. En fuck wat is deze uitvoering met soja waxlaag geniaal. De kleur, man, stel je het patina op de jas eens voor na een aantal jaren goed indragen. Een werkelijk juweeltje moet het zijn.

Filson Soy Waxed Short Cruiser Jacket

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.