Filson Original Briefcase in het bruin,

Filson Original Briefcase Brown Detail

Nu je je herfst outfit helemaal af hebt in je kast, is het tijd om ook even kritisch naar je accessoires te kijken. Fuck it, ik zocht gewoon een goed excuus om een nieuwe Filson tas te kopen. Die tassen gaan tering lang mee en worden mooier met de jaren. Doet je raw denim ook, maar ja, daar koop je ook graag vaak een nieuwe van, dus hell waarom ook niet een nieuwe Filson tas

Bij Need Supply hebben ze een vrij grote collectie aan Filson tassen. En met een beetje gunstige dollarkoers en een coulante douane beambte heb je voor relatief weinig centen een briljante tas in je bezit. Deze donker bruine versie is uit de 2013 collectie en is gewoon vet. Uiteraard helemaal Made in USA van enkel hoogwaardige materialen. Deze tas gaat langer mee dan jij.

Filson Original Briefcase Brown

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.