GANT Noorse Trui,

GANT Noorse Trui Detail

Nu je vandaag toch al je nieuwe wintercollectie aan het inkopen bent, stop dan gelijk even bij de Bijenkorf. Ze hebben daar een heerlijke trui binnengekregen van GANT. Yep, voor de verandering de Rugger-loze variant. Normaal staat deze lijn niet direct boven aan mijn shortlist, maar ze brengen ook onder de Rugger-loze lijn bijzonder mooie items de laatste tijd.

De Noorse trui krijgt na zijn opmars afgelopen winter gewoon nog een seizoen de kans om de harten te veroveren. En met dit juweeltje van GANT gok ik dat het wel gaat lukken. Gemaakt van 100% lamswol, gegarandeerd een item dat je goed op temperatuur kan houden wanneer de winter langzaam in gaat vallen. Slaap niet, voor je het weet is het zover.

GANT Noorse Trui

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.