GANT Rugger Sports Coat,

GANT Rugger Sportscoat Detail

Mocht je nu net besloten hebben die brogues op de kop te tikken deze ochtend. Heb ik hier nog een item welke je outfit mogelijk compleet kan maken. Ik zie het voor me. Die schoenen van deze ochtend, een mooie denim, goede oxford cloth button down en dan deze GANT Rugger Sports Coat erover. Klaar is je outfit.

Nu zou ik een heel sartoriaal verantwoord betoog kunnen houden waarom dit nu net jouw ultieme jasje gaat worden, maar ik geloof dat de foto op zichzelf al genoeg verteld. GANT Rugger laat met deze Sports Coat duidelijk zijn waarom ze zo fantastisch zijn. Check de materialen, de afwerking en de fit. Fucking hell, deze moet je gewoon hebben, zo simpel kan het soms zijn. En nee, die onderste knoop doe je nooit vast!

GANT Rugger Sportscoat

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.