GANT Rugger The Homerun,

GANT Rugger Varsity Detail

En bam het stadion uit geslagen, The Homerun. Sorry, de rest kan nu even inpakken. Ik ben bang dat dit weer lastig te overtreffen wordt. Wat een allerjezus mooie jas is dit geworden zeg. Natuurlijk heeft FreshCotton deze opgenomen in hun nieuwe voorraad GANT Rugger. Wat een gave van zo’n label om keer op keer met een vette Varsity te komen.

De prijs is niet mals, maar nog altijd de helft van een Band of Outsiders jack, welke ik toch echt minder vind dan deze jas van GANT Rugger. Met een body van een heerlijke Herringbone in het grijsblauw. En mouwen van een grove leder in een lichte beige kleur. De combinatie pakt vreselijk lekker uit. Mix dat met grijs met beige ribbing in de kraag en manchetten en je het by far de mooiste Varsity momenteel verkrijgbaar.

GANT Rugger Varsity

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.