Gitman Vintage Flecked Plaid,

Gitman Vintage Flecked Plaid Detail

Een goede button down van Gitman Vintage, daar raak ik nooit op uitgekeken. En bij END heb ik weer een hele goede gevonden. Een plaid in een mooie zwart grijze blok. De wit-grijze draad in de weving is hier en daar aangevuld met een gekleurde vezel. De grijze vlakken krijgen hierdoor een verdomd fijn effect. Het lijkt haast een Nike Speckle Sole.

De afwerking van het shirt is weer helemaal top, zoals we gewend zijn van Gitman Vintage. De knopen zijn kalk wit. De patch pocket op de borst is ook wederom aanwezig. Dit shirt zou zo maar eens van je favoriete herfst shirts kunnen gaan worden. Dikke raw denim eronder, met een heerlijk paartje Wolverine 1000 Miles boots. En je outfit is klaar.

Gitman Vintage Flecked Plaid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.