Grenson Two Tone Brogue,

Grenson Two Tone Brogue

We gooien er nog maar even een heerlijke brogue van Engelse makelij tegen aan. Dit maal niet van het Engelse Loake, maar het vaker hier bejubelde Grenson. En wat is het weer een ongelooflijk mooie schoen. Een Two Tone Brogue met een lichte vintage look en feel. Serieus check die detailfoto’s op de site van Stuarts London.

Ook Grenson maakt overigens uiterst betaalbare schoenen. Natuurlijk is de prijs wat hoger dan voor een paar Clarks of een paar Nikes. Maar de ervaring leert ook dat ze een stuk langer mee gaan dan de gemiddelde goedkopere schoen. Ook deze schoenen zijn Goodyear Welted, dus mocht het zover komen dat de zolen vervangen moeten worden, dan kan je bij iedere fatsoenlijk schoenmaker terecht voor een nieuwe zool. Voor nog geen 250 euro heb je dus een schoen voor het leven.

Grenson Two Tone Brogue Zijkant

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.