Libertine Libertine Hunter Peacoat,

Libertine Libertine Hunter Peacoat Detail

Waar het woord Peacoat in de naam van dit artikel vandaan komt, mogen de heren van Libertine Libertine mij eens uitleggen. Die link heb ik totaal niet begrepen. Neemt niet weg dat dit shirt van Libertine Libertine bijzonder vet is. Dit kan weleens je favoriete herfst shirt gaan worden. Wanneer het net te warm is voor een jas en net te koud voor een gewoon shirt.

Dan trek je dit shirt aan. De stof is net iets dikker dan je gebruikelijk Oxford Cloth Button Down. En toch heeft dit shirt diezelfde sophisticated look. Perfectie. Rock hem op een khaki of burgundy chino. Suède desert boots eronder en hatsee, weer een goeie outfit heb je te pakken. De prijs is niet heel gek, oké, het is geen bonus knaller, maar het is ook weer geen Beams+ prijs. Je vind hem bij FreshCotton, zoals wel vaker met vette shit.

Libertine Libertine Hunter Peacoat

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.