Loake Royal Brogue in Burgundy,

Loake Royal Brogue Burgundy Detail

Nu ben ik niet bepaald iemand die op de centen zit. Maar wanneer ik een kleine financiƫle meevaller kan meepikken, ben ik ook weer niet het type die dat direct afwijst. En zo viel mijn oog vandaag op een verdomd goed Alden alternatief. Mocht je op zoek zijn naar een klassieke Goodyear welted brogue, dan denk ik die voor je gevonden te hebben. En wel eentje van Loake.

Loake heeft de Royal status in de UK, en die krijg je heus niet enkel door crap te produceren, in tegendeel zelfs. Loake is een van die oude schoenmakers labels welke het Verenigd Koninkrijk rijk is. (Fuck die zin kostte me 5x een spellingscheck. -Red) Deze wingtip brogue kent een tijdloos ontwerp en wordt volledig gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk. En in tegenstelling tot auto’s is dat met schoenen wel een garantie voor succes. Je vind ze bij OiPolloi trouwens.

Loake Royal Brogue Burgundy

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.