Mark McNairy Two Tone Camo Brogues,

Mark McNairy Camo Brogue Blue Detail

We hebben er even op moeten wachten, maar Mark McNairy heeft weer een nieuwe collectie schoenen gereleased. Momenteel zijn ze allemaal verkrijgbaar bij END. De collectie bestaat voorlopig uit allemaal lage Derby’s, Double Monks en Brogues. Her en der met een vleugje camo. Stuk voor stuk zijn het juweeltjes, maar de twee camo Spectator Brogues verdienen toch wel wat extra aandacht.

Nu noem ik het doodleuk spectators, maar wellicht zijn er puristen onder ons die hier totaal anders over denken. Anyways, twee units van de Brogues uit de nieuwe Mark McNairy lijn komen in een heerlijk Two Tone variant. De eerste is een bruin lederen Brogue met een panel van een groen beige camo stof. En thank god, de schoen komt niet op een Commando zool, maar een gewone lederen zool. En de mix van dat alles is subliem te noemen.

Mark McNairy Camo Brogue

 

De tweede zeer noemenswaardige Camo Brogue kent een donkerblauwe lederen bekleding. Met een heerlijke Tiger Camo panelling in een beige Desert Storm-esque kleurstelling. Deze mix is wat mij betreft de absolute knaller. Hoe te rocken? Pffff…  dude je draagt Camo Brogues, fuck it wat de rest van je outfit is.

Mark McNairy Camo Brogue Blue

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.