New Balance 1300gd,

New Balance gd Detail

Deel twee van de SNEAKER FRIDAY, met wat anders dan een New Balance kunnen we dan komen? Dit label is uitermate geschikt voor een dag in pakkenland. De New Balance sneaker wordt wijder geaccepteerd dan de schreeuwerige Nike schoenen. En thank god, doet dit label het bij de sneaker aficionados het ook bijzonder lekker. 

De keus voor deze dag? Wellicht deze 1300gb. Wat een uitermate heerlijke schoen is dit. In het licht grijs met een rood-oranje detailing. Deze New Balance wordt gemaakt in de good ol’ US of A. Dus kwaliteit verzekerd. Loop je toch effe lekkerder richting de lift, onderweg naar de 12de etage van het veel te grote kantoorpand.

New Balance 1300gd

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.