Nike Air Force 1 White Atomic Red,

Nike AF Wit Detail

Hoe anders kan deze SNEAKER FRIDAY afgesloten worden dan met een Nike Air Force 1? Yep, dat voreg ik me dus ook af. Deze schoen rock ik zelf niet al te vaak. Negen van de tien keer vind ik de zool te lomp. Maar wanneer de zool een dunne gekleurde zool kent met een contrasterende witte middenzool, dan ben ik verkocht.

Helemaal wanneer de gekozen kleur atomic red is. Godverdomme, goed gekozen Nike. De rest van de schoen is spierwit. Zeg maar de kleur die een AF1 moet zijn. Op de zool en de Swoosh na. Air in het grijs op de zool erop, grijze tab op de tong en bam een klassieker is geboren. Wat een heerlijke kleurencombinatie. Perfect bij iedere outfit en zeker op SNEAKER FRIDAY.

Nike AF1 Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.