Nike Air Max ’95 JD Sports,

Nike Air Max JD Sports Detail

Sinds vorige maand is het zo ver, ons straatbeeld is een sportstore rijker. En hoewel ik niet helemaal gelukkig wordt van ketens, is dit nu net een keten welke meer dan welkom is. Het is een Foot Locker Frontrunner mix, maar dan op zijn Engels. En that’s a good thing. Ding is, die gasten hebben best wel wat slagkracht bij Nike en droppen fucking vaak vette exclusives.

De Engelse sneaker cultuur wordt nog iets meer aangestuurd van uit de oude townies en hoolies. Zij rocken graag classic runners, en staan die nu ook hier bij mij hoog op de favorieten lijst. JD Sports is overigens ook een van de weinige shops waar je gewoon nog Nike Air Windrunner vindt, om maar wat te noemen. Maar vandaag spotte ik deze bijna volledig zwarte Air Max ’95. Belachelijk vette kleurencombo voor deze schoen.

Nike Air Max 95 JD Sports

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.