Nike Kobe 8 NSW,

Nike Kobe NSW Detail

Het is vrijdag, voor veel lotgenoten houdt dit in dat ze vandaag eindelijk weer een paar sneakers naar kantoor kunnen rocken. Hoewel tijdens casual friday voorheen enkel business casual outfits gewaardeerd werden. Zie je steeds vaker in pure corporates dat sneakers worden toegestaan. Hoezee. Niet iedereen is werkzaam in fashion of de grafische industrie. Kleding policies bestaan nog altijd.

Maar dus omdat het casual friday is, knallen we vandaag een nieuw concept de wereld in: SNEAKER FRIDAY. Het is de volgende stap. Vandaag enkel sneakers op OurBubble. En we beginnen met de Nike Kobe 8 NSW. De Normale Kobe voor op het veld vind ik foei lelijk. Maar de lijn voor Nike Sportswear vind ik wel wat hebben. Een vrij casual sneaker met een schitterende snakeskin look. Was het nu nog een echte snakeskin geweest dan hadden ze nog meer punten kunnen scoren. Maar toch, voor een variant op de veldschoen van Kobe is deze sneaker bijzonder goed gelukt.

Nike Kobe 8 NSW

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.