Nike Lunar Flyknit Chukka,

Nike Lunar Flyknit Chukka

Van uiterst behouden klassieke stijlen deze ochtend, springen we nu weer terug naar de toekomst met deze Nike Lunar Flyknit Chukka’s. De meest gehypede releases van dit jaar waren toch wel de Flyknits. Het verbaast mij dan ook dat deze Chukka nog gewoon in alle maten verkrijgbaar is bij Oki-Ni.

Wellicht is de Chukka niet het meest favoriete model en willen de meesten de Flyknit Racer of Lunar+. Zou natuurlijk kunnen. Één ding is zeker, aan de colorway van deze uitgave zal het niet liggen. Bijzonder vet is geloof ik wel de juiste woorden combinatie. Grijs blauw, lichtblauw en neon geel mixen wel lekker. En dan die Lunarlon zool eronder. Ik heb nog geen schoen gevonden die comfortabeler is dan deze.

Nike Lunar Flyknit Chukka Full

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.