Nike Pre Montreal kleurencombo 1001,

Nike Pre Montreal Blauw Geel Detail

Van de week was ik redelijk lyrisch over het gegeven dat er steeds meer JD Sports shops in de Nederlandse winkelstraten te voorschijn komen. Vandaag ben ik minder vrolijk. Die gasten kosten me verdomme een hoeveelheid centen. Het ene na het andere juweeltje is er te vinden. Neem nu bijvoorbeeld deze Nike Pre Montreal.

Wellicht is deze Pre Montreal in het blauw met grijs en geel ook bij andere shops verkrijgbaar, I don’t know. Ik zit de laatste week enkel te F5-en op JD Sports.com. Dat afgewisseld met een track&trace hier en daar, om te zien of en zo ja wanneer mijn nieuwe aanwinsten voor de deur liggen. Deze Pre Montreal is gruwelijk! Zoals de trouwe lezer weet, heb ik een zwak voor sneakers in het blauw met gele details. En als dat dan wordt gedaan met een klassieker als deze Pre Montreal, dan ben ik helemaal gelukkig. Credit Card maxed out, Visa is weer blij met me deze maand.

Nike Pre Montreal Blauw Geel

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.