Nike Roshe Run WMNS Red Camo,

Nike Roshe Run Red Camo WMNS Detail

Deze post gaat uit naar iedereen gezegend met een kleine schoenmaat, of een ieders vriendin welke ook eens een paar fatsoenlijke patta’s aan d’r voeten wil. Godverdomme, Nike doet het gewoon weer. Hoezo kunnen ze vette colorways niet gewoon ook in een heren matenserie uitbrengen? Hoe moeilijk is het Nike?

En het is niet iets van de laatste tijden hoor, Nike presteert het al sinds medio jaren 80 om voornamelijk in dames maten de beste colorways voor hun schoeisel te verzinnen. Dit is een traditie die ze al verder hebben uitgemolken dan welke Dunk of Air Max ’87 ever. Maar ook nu gaan we er vrolijk in mee. En ja, dit is een verrekte mooie kleurencombo voor de Nike Roshe Run. En ben jij iemand met een schoenmaat 43 of kleiner, it’s your lucky day. Volgens Nike ben je een vrouw en heb je recht op vette kleurencombinaties, enjoy! Crookedtongues heeft wat moois voor je liggen.

Nike Roshe Run Red Camo WMNS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.