Norse Projects Birk Woolen Camo Coat,

Norse Projects Birk Winter Coat Detail

Een van die labels waarvoor ik altijd naar onze vrienden van END surf is Norse Projects. En ook voor het komende seizoen zit je bij END weer goed als je op zoek bent naar wat Norse Projects items. Wat te denken van hun idee van een Peacoat? Ik vind hem simpelweg briljant. Een camo jas vind ik zelf altijd wat lastig, maar uitgevoerd in een heerlijke Virgin Wool Blend, kan je niet mis gaan.

Deze jas van Norse Projects kent een double breasted sluiting, heeft een storm chin strap welke te verwijderen is en is gevoerd met een PrimaLoft voering. Nee inderdaad, mij zei dat ook niet veel. Tot ik even een kleine zoekactie deed en erachter kwam dat dit wel een zekerheidje voor succes is. Oh ja, en had ik al gezegd dat het een camo jacket is. Stiekem best vet.

Norse Projects Birk Winter Coat

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.