Quoddy Cross-Stitch Maliseet,

Quoddy Maliseet Cross Stitch

Quoddy uit Maine USA, al jaren maken ze dezelfde schoenen. En al jaren ben ik er helemaal weg van. Ze komen af en toe wel met een kleine refresh en ook zijn niet ieder jaar dezelfde kleuren verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld de Maliseet is gewoon al jaren in de collectie. Dit seizoen komt die weer met de cross-stitch rond de moc toe, een leuk detail.

De schoen oogt net even anders door deze andere methode van stikken. Wat overigens met deze schoen ook gewoon weer ouderwets met de hand gebeurt. Het su├Ęde komt van Horween en is ook op de Chromexcel methode gelooid. Tel bij het geheel de Red Brick Camp Sole van Amazonas op en je hebt de perfecte schoen voor bij je raw denim en je flannel shirt. Of had je een betere outfit in gedachte?

Quoddy Maliseet Cross Stitch Full

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.