Quoddy Dachsund Chukka,

Quoddy Dachsund Gum Camp Detail

Hoe heerlijk kan het zijn als label dat je maar een paar modellen in duizend varianten hoeft te maken en al jaren succesvol kan zijn. Never change a winning team is geheel de spirit bij Quoddy. Ze kennen slechts een handje vol modellen, maar met de diversiteit aan leder en zolen kunnen ze nog jaren door variƫren.

En zo komen ze dit seizoen met een fantastische nieuwe Chukka op een ouderwetse camp zool in een heerlijk donkerbruin leder. Ik zie ze voor me met een paar dik gebreide wollen sokken, goeie slimfit raw denim en bam. Match made in heaven. Doet me er aan denken dat mijn Sebago Beacon dit jaar wel aan vervanging toe zijn. Hoog tijd om zelf eens naar Need Supply te surfen voor deze heerlijke Quoddy’s.

Quoddy Dachsund Gum Camp

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.