Scotch & Soda Fair Isle Sweater,

Scotch Soda Sweater Detail

Na een dag van items welke bij elkaar opgeteld een meer dan modaal netto maandsalaris kosten, is het vandaag weer een dag om met beide benen aan de grond te blijven. Hoe fijn het ook is om je voeten te schuiven in een paar schoenen van net geen rug, kan ik stellen dat de aanschaf hier van toch geen dagelijkse bezigheid is. Voor meer dagelijkse zaken hebben we gelukkig Scotch & Soda.

Hoewel dit label de prijzen van sommige items ook bijzonder hoog heeft liggen, zijn er gelukkig voor ons, nog steeds meer dan genoeg uiterst betaalbare items in hun collectie te vinden. Wat te denken van deze sweater met Fair Isle motief in een bijzondere neon kleur. Een klassieker met een twist kunnen we het noemen. Bijzonder fijn geprijsd en verdomd goed bij over een denim shirt.

Scotch & Soda Sweater

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.