Scotch & Soda Stuart Chino,

Scotch Soda Chino Detail

Copywriting het blijft een vak apart. Ik benijd de copywriters voor webshops dan ook absoluut niet. Kijk wanneer we hier op OurBubble een item pennen over een kledingstuk of paar schoenen, dan kunnen we heel eenvoudig onze mening opschrijven en vertellen met wat wij het zelf zouden combineren. Bij een webshop ligt dat anders. Dan moet je SEO shit toepassen en nog meer meuk.

En meuk is dan ook vaak wat er uit de pennen komt. Neem de copywriter van de Bijenkorf bijvoorbeeld. Die kan moeilijk opschrijven dat de Scotch & Soda Stuart chino een fucking briljant exemplaar met een redelijk getrashde look is. Zij schrijven dan: “een chino met een jeans look.” Whatever de fuck dat dan ook betekent. Maar wellicht heeft de SEO master daar geleerd dat mensen zoeken op chino en jeans. Neemt niet weg dat deze broek vet is. Hoe vet zou het als copywriter van een webshop zijn, wanneer je gewoon je simpele mening over een broek kan opschrijven? Serieus, dan zouden wij onze cv wel op sturen. Tot die tijd, blijven we maar gewoon kopen bij de shops en negeren we de teksten.

Scotch & Soda Chino

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.