SUPER America in Havana,

Super America Havana Detail

De titel van deze post zou kunnen wijzen op een zeer politiek verhaal verhaal over hoe de dollars rijkelijk vloeien door de verzwegen economie van Cuba. Maar niets is minder waar. Het gaat over een zonnebril. En niet zo maar een zonnebril, een SUPER zonnebril. Ook wel bekend als RETROSUPERFUTURE, maar tegenwoordig door het leven gaande als SUPER.

Ik vind het prima, het dekt wel lekker de lading. Deze brillen zijn namelijk gewoon precies dat, super. En deze America in de kleur Havana is hierop geen uitzondering. De glazen van de bril komen van het welbekende Zeiss. En de bril zelf wordt volledig hand gemaakt in ItaliĆ«. En serieus, je moet zo’n zonnebril van SUPER eens op je neus zetten, werkelijk fantastisch!

Super America Havana

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.