Tellason Coverall Dark Wash Denim Jacket,

Tellason Coverall Jacket Detail

Stel je mag maar één denim jacket kiezen voor het leven, dan lijkt me dat je keuze toch wel op deze jas van Tellason gevallen zou zijn. Oké, ook ik ben een sucker voor classics dus de Trucker Jacket van Levi’s hangt ook bij mij in de kast. Maar deze Tellason Coverall Jacket is wel de baas van de denim jackets hoor.

De denim komt, zoals altijd bij Tellason, van de Cone Mills White Oak Denim fabriek. Bij Tellason zweren ze dat alles American Made moet zijn. Hun idee is dat denim puristen hun denims bij de roots vandaan willen halen, zoals prosciutto fanaten ook niet naar Duitsland rijden voor hun vlees. Anyways, dat statement is mij een brug te ver, maar met die filosofie halen ze wel al hun materialen uit Amerika en laten ze hun items in San Francisco maken. Het zal wel, zo lang ze maar mooie items als deze jas blijven maken, dan maakt het mij niet uit of de denim uit Japan of Amerika komt.

Tellason Coverall Jacket

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.