Thom Browne Long Wing Brogue,

Thom Browne Longwing Brogues Detail

Als we dan toch een dag hebben met veel te dure items, dan mag een paartje schoenen van Thom Browne niet ontbreken. Hoewel ik bij deze schoen niet eens twijfel of het briljant of bizar is. Thom Browne is simpelweg briljant. Als je een label met de tri-color zo ontzettend kan uitmelken zonder dat iemand je aanvalt, dan ben je briljant.

Dat gezegd hebbende, deze schoenen zijn ernstig vet. Handgemaakt in Engeland, ik weet het, meer schoenen voor een kwart van deze prijs zijn dat ook. Maar deze schoenen kennen een werkelijk perfecte afwerking. Zo is bij het maken van deze schoenen al aan de embouts (stalen tip aan op de zool bij de neus, ter bescherming van slijtage van de zool, –red.) gedacht, om maar iets simpels te noemen. Een eenvoudige ingreep welke de levensduur van de schoen enkel ten goede komt. De schoen is gemaakt van mooie zachte grijs suède met grijze wollen panels. De heel tab komt met de tri-color branding die bekend is van Thom. Het geheel is Goodyear welted, maar ook dat is niets anders dan je zou verwachten van een paar schoenen vaan 1000+ euro’s. Magnifiek. Ze liggen op voorraad bij Oki-Ni.

Thom Browne Longwing Brogues

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.