Tommy Hilfiger Crewneck Sweater,

Tommy Hilfiger Crewneck Detail

Hun succesnummer van de afgelopen zomercollectie hebben ze bij Tommy Hilfiger ook maar vertaald naar een winterse editie. En ik moet zeggen, ik kan deze uitvoering ook prima waarderen. Nu heb ik ook een enorme zwakke plek voor kleding met wat embroidery, borduursels, helemaal die klassieke versies. Mits goed gecombineerd in je outfit is het fantastisch, maar de kans op blunders is groot.

Helemaal met deze crewneck trui met Basset Hounds erop. (Overigens over de hondenras hebben we nog een discussie gaande met de Bijenkorf, zij menen dat dit tekkels zijn…, -Red) Anyways, een donkerblauwe trui, met hoog contrast versiering, ik heb nog geen outfit in mijn hoofd die erbij kan, maar 1 ding weet ik zeker. Wanneer je deze trui gaat rocken, moet je die Barbour broek maar even in de kast laten liggen.

Tommy Hilfiger Crewneck

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.