Tricker’s for Present-London,

Dat Tricker’s keiharde schoenen maakt is bekend. Dat de zolen net zo hard zijn, is ook bekend. En dat het merk ook veel voor andere merken maar vooral ook winkels maakt, mag gezegd blijven worden. Dus bij deze; Maak kennis met de Two Tone Golosh Brogue voor Present, de Londense (web)winkel.

De Dainite zool houdt je beide voeten op de grond, terwijl twee soorten zwart leer je voeten warm en bedekt houden. Afgewerkt met veel broguering en zwarte veters is deze schoen gewoon af. Ook verkrijgbaar in andere kleurstellingen, maar deze is mijn favoriet. Zo’n brogue schoen toch niet helemaal jouw stijl? Kijk dan ook eens naar de GrensonĀ Two Tone Superboot in burgundy en tan, die ook nog eens vriendelijk geprijsd is.

Tricker's x Present London

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.