Tricker’s x END City Pack,

Trickers END City Pack Detail

Hell yes, ze doen gewoon maar weer eens een belachelijk lekkere collab. Tricker’s en END hebben al meerdere juweeltjes afgeleverd en voor de komende herfst hebben ze weer de handen ineen geslagen voor wederom een top samenwerking. Een hoge brogue boot in het suède met een mooie Vibram wedge zool. Het gaat nooit vervelen.

De boots komen in 3 kleuren. Snuff suède, Shale suède en deze Midnight Blue suède. Die blauw suède versie lijkt verdomd veel op de Grenson boots welke ik via Sir Mike op de kop heb getikt. En daar die boots sinds ik ze heb tot mijn all time favorits behoren dacht ik, iedereen moet een paartje blauw suède brogue boots met een Vibram zool in bezit hebben. Vandaar dat ik deze boot uit de pack opgepikt heb om hier nog eens onder de aandacht te brengen. Perfect bij een khaki chino, bij een grijze flannel of bij een raw denim. Een must have voor de komende herfst. En END doet er overigens 3 setjes veters bij. De standaard waxed katoenen, sterke gekleurde gevlochten veters bekend van hiking boots en raw hide leather veters, zoals hieronder afgebeeld.

Tricker's x END City Pack

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.