Universal Works Twill Military Jacket,

Universal Works Twill Military Detail

Mocht de temperatuur toch verder dalen en je het Libertine Libertine shirt van deze ochtend niet meer voldoende voor je zijn, dan kan je altijd nog je geluk zoeken bij Universal Works. Die hebben een verdomd fijn jack voor die dagen ontwikkeld. Geïnspireerd op, hoe kan het ook anders, een oud militair jasje. Heel basic, helemaal top.

Deze Universal Works Military Jacket kom in het donkerblauw, is gedeeltelijk gevoerd en is prima op maat aan te passen middels de drawstring. Ook vet is de prijs. Zeg eerlijk, als je deze jas ziet denk je minsten 200,- euro verder te zijn voor die in je kast hangt. Think again, voor iets meer dan 150,- heb je hem thuis. En is dit je vriend voor de herfst. Check het bij Stuarts London.

Universal Works Twill Military

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.