Vans Vault Sk8-Hi x WTAPS,

Vans Vault Sk Hi WTAPS Detail

Vans heeft al enige tijd hun high end lijn Vault. Een lijn waarin de meest bekende Vans schoenen een nieuw leven in geblazen worden. Gebruikmakend van enkel hoogwaardige materialen en god mag weten wat nog meer. Normaal verwacht je van een high end lijn ook high end prijs, helemaal als ze een collab doen met een bijzonder vet label als WTAPS. Maar niets is minder waar.

Natuurlijk, de prijs is iets hoger dan een normale Vans Sk8-Hi. Maar die paar tientjes meer mogen de pret niet drukken. Sowieso blijft Vans structureel goed betaalbaar. Wat krijg je dan voor dat beetje meer? Tsja, eigenlijk een normale Vans Sk8-Hi, maar dan in een hele vette kleurencombo en gemaakt van zacht suède en stevig canvas. Dat en een WTAPS logo op de lip. Je kan de schoen vinden bij END overigens.

Vans Vault Sk8-Hi WTAPS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.