Wolverine 1000 Mile boots in Tan Suède,

Wolverine  Mile Boots Detail

Wanneer je in de markt bent voor een paartje klassieke werkschoenen dan zijn er eigenlijk maar twee labels waar je heen kan. Red Wing, of Wolverine. En van beide labels moet je natuurlijk wel voor de heritage labels gaan. Anders sla je even helemaal de plank mis. Bij Wolverine is dit de Wolverine 1000 Mile collectie, en in die collectie is net dit juweeltje gedropt.

Een tan suède boot met een lichte wax laag op de neus en de hiel. De boot krijgt een soort vintage patina door deze bewerking. Ergens oogt dit wel behoorlijk vet. Ding is wel, deze kleur is besmettelijk als de pest, dus je moet niet bang zijn voor een beetje vlekken. Ik ben met me schoenen iets te spastisch als het op vlekken en slijtsporen aankomt, maar wellicht is dit een paartje om eens een gok mee te wagen.

Wolverine 1000 Mile Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.