1670HBC Merino Crewneck,

HBC Detail

Tot gisteren had ik nog nooit van dit label gehoord, 1670HBC. Het maakt onderdeel uit van de Hudson Bay Company. En dat is dan weer het oudste bedrijf van Noord Amerika. Het is gevestigd in Toronto Canada, en rond 1670 gestart. En nee ze doen niet alleen maar in kleding. Ze doen zeg maar alles. En hebben de heritage trend nu ook eindelijk opgepikt.

Een bedrijf wat in 1670 is opgestart, heeft natuurlijk een behoorlijke heritage om uit te putten. Maar het is wel een behoorlijke pot mosterd na de maaltijd. H&M duikt er momenteel zelfs bovenop. Dus marketing wise zijn ze wat laat en dat is jammer. Wil niet zeggen dat het geen fijn label is. CHeck deze merino wollen crewneck. Een prima trui en het originele logo van de Hudson Bay Company is prima in de linkermouw verwerkt. En daardoor verdienen ze toch even het voordeel van de twijfel. De collectie ligt bij Need Supply.

1670HBC

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.