Alden Church Hill Indy,

Alden Church Indy Boot Detail

Waar we deze week begonnen met een heerlijke Alden boot, zullen we de week ook maar in stijl afsluiten met een Alden boot. En wel een schitterende boot, exclusief voor Need Supply ontwikkeld. De Alden Church Hill Indy boot. Het verschil met de normale Indy boot? Wie het weet mag het zeggen.

Ze ogen iets subtieler dan standaard Indy boots, maar dat kan ook liggen aan het leder waarvan ze gemaakt zijn. Anyways, mocht je dus op zoek zijn naar een paartje Indy boots en die aan het begin van deze week met de contrasterende stiksels waren net iets te grof voor jou smaak, dan heb je hier wel een bijzonder fijn paartje aan. Hoewel ik voor de herfst meer zie in een commando zool of normale rubberen zool. Zal deze boot met lederen zool je voeten ook nog tot zekere hoogte droog weten te houden. Dus no worries. Zoals gezegd zijn deze Church Hill Indy boots van Alden exclusief verkrijgbaar bij Need Supply.

Alden Church Indy Boot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.