Alden Indy Boot END,

Alden Indy for END Detail

Jawel, ook END knalt de herfst lekker in. En wel met een serie Aldens speciaal gemaakt voor END. Zoals vaker met Alden, kan de shop gewoon geheel naar eigen wens hun schoenen laten maken. En voor deze herfst heeft END een 4 tal exclusieve schoenen van Alden op de kop getikt. Samen met nog een aantal “standaard” Alden modelletjes.

Een van mijn favoriete Aldens uit de exclusieve END serie is deze onderstaande Alden Indy Boot gemaakt van Horween Leather in het Burgundy. Voor de verandering komt de boot op een rubberen zool. Wel zo prettig met die aanstormende nattere maanden. Overigens ook leuk in de collectie Alden spullen is deze de schoenverzorging set welke je via deze link vindt.

Alden Indy for END

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.