Arc’Teryx Therme Parka,

Arcteryx Therme Detail

Nee maar serieus, dit is by far een van de betere high tech parka’s die je ever kan kopen. Natuurlijk zijn die Canada Goose jassen vreselijk duur en waren die 3 jaar geleden hip en kan je hem nu eindelijk betalen. Maar vergeet die standaard unit. Goudzoekers in Alaska dragen dat spul, wij niet. Check voor de gein eens Arc’Teryx. En in het bijzonder deze parka.

Arc’Teryx is net zo’n high tech outdoor fabrikant, maar met dat grote verschil dat Arc’Teryx een heel stuk stijlvoller is. Subtieler, betere fits en gewoon uber strak. Deze met donsgevoerde parka is daar toch wel het bewijs van. En geloof me, regen, wind, sneeuw, die hebben met deze jas geen grip meer op je. Prima te dragen over je pak naar kantoor, of op je denim met je Flyknits eronder. Multi inzetbaar en vooral fucking high tech. Voor Arc’Teryx hol je in Nederland naar Bever.

Arc'teryx Therme

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.