Armor Lux Bretonse trui,

Armor Lux Blauw Detail

Hier is weer eens een nieuwe variant op de bekende Bretonse trui van Armor Lux. De fit is wat wijder en korter dan je gewend bent van Armor Lux. Daarnaast is de trui niet zo dik als je zou verwachten bij een Bretonse trui van Armor Lux. Maar daardoor kan je hem nu al prima rocken over je je denim shirt of je witte Oxford.

Ook erg vet aan deze trui is de Bretonse streep, welke letterlijk met een bijzonder twist komt. Normaal gesproken verwacht je een effen kleur voor de streep op een Bretonse trui, maar deze variatie mag er best wezen. Nog een paar dagen geduld en dan is de temperatuur er weer helemaal naar om truien te rocken. Hoezeer ik van de zomer houd, heeft de herfst zo toch ook zin voordelen. Deze Bretons trui vind je bij OiPolloi.

Armor Lux Blauw

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.