Barbour SL Bedale Jacket,

Barbour SL Bedale Detail

Oei, het is weer tijd om de portemonnee te trekken. Barbour heeft weer een paar items uit de nieuwe collectie gedropt, zowel bij END als bij Stuarts London. Bij beide shops vond ik dan ook deze SL Bedale Jacket. Op de foto’s lijken ze anders, maar geloof toch echt dat het exact dezelfde jas in dezelfde kleur betreft. Ik gok dat de foto’s van END wat treffender zijn.

De SL Bedale jacket is overigens al een oud jassie. Maar daardoor niet minder vet. Gemaakt van een gewaxed wol, met een corduroy kraag. Werkelijk alles aan dit jassie klopt gewoon. Voorheen werd deze jas enkel exclusief in Japan uitgebracht door Barbour. En ik geloof dat ze begrepen hebben dat ze met deze Bedale een behoorlijk succes nummertje in handen hebben. Zodoende is de jas nu ook bij de Britse webshops verkrijgbaar. Bij END was het voorheen ingewikkeld om Barbour op de kop te tikken, de leverancier had beperkingen opgelegd met betrekking tot de landen waarheen END Barbour mag sturen. Ik geloof echter dat deze beperkingen tegenwoordig opgeheven zijn. Sowieso mocht bestellen via de shop niet lukken, kan je die gasten altijd mailen. Goed volk. En hebben ze je maat niet bij END, surf dan naar Stuarts. Die shop is toch ineens uitgegroeid tot een van mijn favoriete webshops. Prima collectie, goeie prijzen. Alleen zouden ze nog een betere fotograaf kunnen gebruiken. Je begrijpt, de onderstaande foto heb ik bij END weggekaapt en niet bij Stuarts. Kek jassie, dat wel.

Barbour SL Bedale

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.