Barbour x Norton & Sons Beacon Collection,

Barbour Norton Sons Detail

Barbour gooit er ook weer een lekkere collab tegenaan. In samenwerking met Norton & Sons droppen ze de Beacon Heritage Collectie. En hoewel het woord heritage toch wel een tikkie te vaak zomaar gebruikt wordt is deze collectie wel bijzonder vet te noemen. Dus laten we het Barbour en Norton & Sons maar vergeven dat ze dit woord ook in de collectie naam verwerkt hebben.

De truien uit deze collectie zijn echt dik. Zowel letterlijk als figuurlijk. Gemaakt van 100% Shetland wol, ben je verzekerd van een verdomd warme sweater. En het mooie aan een goeie sweater van Shetland ¬†wol is dat je eenzelfde “break-in” periode hebt als met een raw denim. Deze truien beginnen vrij stug, maar zullen na wat vaker gedragen te zijn, heerlijk zacht aanvoelen. En ja, zelfs als ze goed ingedragen zijn, behouden ze hun shape. Eigenlijk zijn dit verdomd goeie truien. De looks van deze sweater zijn gebaseerd op de oude werkkleding van de vissers in het noorden van de UK. Fuck, wat maakt mij het uit. Die truien zien er vet uit. De kwaliteit is top notch. Heritage of niet, surf naar Stuarts London en doe je ding.

Barbour x Norton Sons

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.