Bleu de Paname Double Counter Jacket,

Bleu de Paname Double Counter Jacket Detail

Hatsee, is dit weer een heerlijke drop van Bleu de Paname. Net op tijd, want fuck wat had ik het koud gister. Totaal niet rekening houdend met het Nederlandse klimaat holde ik in mij GANT Rugger Oxford en Dockers Alpha chino door de straten, geen jas bij me niets. Thank god voor de stoelverwarming in mijn Saab.

Maar ja, om die wagen nu voor iedere vijf meter door de straat te pakken gaat wat ver. Een nieuwe jas aanschaffen is de oplossing. En met deze Double Counter Jacket van Bleu de Paname is dat wel een verdomd goeie oplossing. Met een buitenkant van geborsteld moleskin katoen canvas en een lining van shearling wol is dit in Frankrijk geproduceerde juweeltje het gereedschap om je warm te houden. Stijlvol als een malle. Gemaakt als eerbetoon naar oude Franse workwear. Op zich bijzonder, want het enige waar ik de Fransen van ken is wijn zuipen en eten. Nooit geweten dat ze een workwear verleden hebben. Anyways, vette jas en op voorraad bij END.

Bleu de Paname Double Counter Jacket

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.