Brooks Brothers Shawl Collar Knitted,

Brooks Brothers Sjaal Kraag Detail

Ik schrok lichtelijk toen ik zag dat ze bij Zalando ineens ook items van Brooks Brothers op de plank hebben liggen. Maar serieus, what the fuck doet een label als Brooks Brothers bij Zalando? Ik kan me niet voorstellen dat jullie Brooks Brothers niet kennen, maar mocht uitleg nodig zijn. Brooks Brothers is het ultieme Ivy League label.

Zegt genoeg lijkt mij. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik lichtelijk enthousiast wordt van deze vondst. Hoewel ik sterke vraagtekens erbij zet, scheelt het toch weer een trip naar New York voor wat items van Brooks Brothers. Verwacht overigens geen slanke Italiaanse snit met dit label. Erg vet in de nieuwe collectie is deze gebreide trui met sjaalkraag. Heerlijke drop ruit, overdreven kleuren combinatie. Ja daar hou ik wel van.

Brooks Brothers Sjaal Kraag

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.