Ceizer – Fall Packs,

ceizer detail

We riepen het een tijd terug al. Pieter Ceizer, bekend van al die typografische hoogstandjes met zijn PL Clothing label, komt met een keihard nieuw label. Om het ook even makkelijk te onthouden te maken, Ceizer is de naam. Gelukkig veranderen sommige zaken nooit, ook het Ceizer label is verdomd heerlijk. Check wat die gast voor de komende herfst in petto heeft.

ceizer-4

De Fall Packs collectie bestaat uit meerdere packs, verbonden op kleuren range en thema. De packs variëren in combinaties van button down flannel shirts, tees, crewneck sweaters, hoodies, caps en mutsen. Oh ja, en een deck, voor de plankers onder ons. De mutsen en caps komen overigens bij New Era vandaan. By far mijn persoonlijke favoriet wanneer het om caps gaat, maar dat terzijde. De volledige collectie van Ceizer vind je op zijn webshop, geen fan van webshops? Hol dan even naar Den Haag, Baretta heeft een stuk van deze collectie op voorraad liggen. Hieronder de overige packs uit de Fall Packs collectie.

ceizer-6

 

 

ceizer-9

 

 

ceizer-12

 

 

ceizer-15

 

 

ceizer-17

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.