Clarks Desert Boot Horween Leather,

Clarks Horween Leather Green Detail

Jazeker, mocht je die Horween Leather serie van een tijd terug gemist hebben, goed nieuws, ze zijn er weer. Althans, of de Wallabee nog komt durf ik niet te zeggen. Maar bij END hebben ze in ieder geval een re-stock gehad van de Desert Boot. En niet alleen een re-stock, ook gooien ze er meteen een nieuw kleurtje tegen aan.

Naast de bruine variant van Horween Leather, droppen ze ook een hele mooie donkere groene versie van deze Desert Boot in Horween Leather. Een combinatie die belachelijk goed uitpakt. Sowieso is donker groen leder voor een paar schoenen in dit seizoen een goed idee. Een idee wat enkel overtroffen kan worden door een paar donkergroene Desert Boots gemaakt van leder van het prachtige Horween Leathers Co. Al met al, mocht je naast de boot gevist hebben bij de eerste release, dan is hier je kans om dat misverstand recht te zetten. Uiteraard, wederom op voorraad bij END.

Clarks Horween Leather Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.