Concept Kicks Speckle Print Cap,

ConcepKicks Cap Detail

Als een hommage naar de iconen uit de sneakerwereld dropt sneaker blog Concept Kicks een keiharde Leather Strap Cap op Kickstarter. Vriend van OurBubble, Daniel Bailey, is de man achter Concept Kicks. Een briljant ontwerper en een man met een droom. Middels deze Kickstarter hoopt hij een deel van deze droom te kunnen funden.

De droom? Jonge designers helpen aan een scholarship voor het designen van fresh footwear. Lijkt mij een vrij nobel streven wat zeker gesupport mag worden. En het mooie is, support je dit, krijg je een zeer mooie leather strap snapback met design elementen van alle iconen uit sneakerland. Pfff, een duidelijke win win situatie lijkt me dit. De cap wordt zeer gelimiteerd gemaakt. Enkel 100 stuks en daarmee houdt het op. Lijkt me dat je hierbij op tijd wil zijn en deze shit wil gaan supporten. Check het op Kickstarter.

ConceptKicks Cap

Tags from the story
,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.