Denham Camo Denim Jacket,

Denham Camo Denim Jacket Detail

Van de week had ik naar aanleiding van deze post een discussie op Twitter over het einde der tijden voor camo. De conclusie was al vrij rap dat we er niet uit zouden komen. Waarbij aangemerkt werd, dat camo pas over is wanneer Nick Wooster zegt dat het over is. Dan heb ik nieuws, onze held McNairy denkt er het zijne van.

En als McNairy zegt dat camo nooit dood gaat, dan zullen wij nog wel even blijven komen met items over camo items. En zo ook deze verdomd fijne Denham Denim Camo stofjas. Oké, stofjas verzin ik er zelf bij, maar ik kan niet snel een andere naam bedenken voor het model jas. En dat wil niet zeggen dat ik het model niet vet vind, integendeel zelfs. Dit is by far de beste korte stofjas welke ik ooit heb mogen zien. De blauwe camo is vet. En het is Denham, dus verdient het sowieso pluspunten.

Denham Camo Denim Jacket

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.