Diemme Roccia Vet Boot,

Diemme Roccia Vet Boot Detail

Geheel p[assend bij die jas van vanochtend, een paar fucking goeie hikers. Tsja, je gaat die sneeuwstormen overwinnen of niet. Die keuze is aan jou. Boots van Diemme worden gemaakt in het Italiaanse Montebelluna. En serieus, uit die hoek komt alleen maar kwaliteits spul voor mountaineers, skiërs en andere sneeuwliefhebbers.

De boots van Diemme zijn echter niet alleen goed in de sneeuw en bergen. Als trouwe kantoorganger in de stad kan je prima wegkomen met een paar van dergelijke boots. De zool geeft een goed comfort, als een volleerde steenbok loop je over die scheefliggende stoeptegels. En mocht de sneeuw hier toch nog met bakken uit de lucht vallen, dan heb je ook nog eens warme voeten. Maar zonder dollen, deze boots zijn gewoon gruwelijk vet. Waxed leder boven werk in een diep donkerrood op een spierwitte Vibram zool. Wat een prachtschoen! Je vind deze op voorraad bij END.

Diemme Roccia Vet Boot

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.