Edwin Memphis Bleached Denim,

Edwin Western Bleached Detail

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn outfit start met het uitkiezen van de schoenen die ik aantrek. Dus stel dat ik deze ochtend die Yuketen’s had aangetrokken van vanmorgen. Dan was ik vanaf daar gaan opbouwen. Welke broek? Geen moeilijke keuze, met die schoenen gaat een mooie hagelnieuwe raw denim. En dan verder naar boven, welk shirt?

En in die combinatie lijkt mij dit Edwin Memphis Bleached Denim shirt wel wat. Verdomd lekkere washing, mooie details. En het is van Edwin, een label wat ik eigenlijk altijd wel kan waarderen. Leuk detail aan dit shirt, de parelknoopjes zijn voor de verandering niet van plastic of rubber. Het zijn die kleine details die een shirt maken. Gevonden bij die Britse helden van Stuarts London.

Edwin Western Bleached

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.