Fjällräven Arktis Parka,

Fjällräven Arktis Parka Detail

Canada Goose eat your heart out. Mocht je deze winter nog in een dure parka rond willen lopen, maar heb je het wel gehad met Canada Goose, dan heb ik hier een modelletje voor je. Fjällräven is een soort van Zweedse Canada Goose. Maar dan met nog veel meer verschillende outdoor shit op voorraad. Niet gek, daar al die Scandinaviërs niets liever doen dan buiten zijn.

En als je in de winter in het hoge noorden buiten de deur je tijd wil verdoen, dan heb je wel een bijzonder warme jas nodig. En dat is precies wat deze jas is. Gemaakt van uiterst degelijk en praktisch onslijtbare materialen. Een goede nep bont kraag, die ook nog eraf te slopen is. Her en der zijn er zakken in deze jas verwerkt. Waaronder twee steekzakken gevoerd met fleece, speciaal om je handen op te warme wanneer je je handschoenen vergeten bent. Je vind deze jas bij Bever, kijk vooral op hun site even naar het filmpje van deze jas. Snap je meteen wat ik bedoel met her en der zijn zakken verwerkt.. die jas heeft er serieus veel!

Fjällräven Arktis Parka

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.