Fred Perry Cable Knit Polo,

Fred Perry Cable Knit Polo Detail

Het is herfst, kei en keihard gaan we weer op de kabeltruien… …oh wacht. Fred Perry komt met een nieuw plan, Cable Knit Polo’s. Rare lui die Britten. Maar ik kan stellen, dat hoewel het mij wat aan de koude kant lijkt voor nu, ik het principe zeker wel kan waarderen. De klassieke polo in de mix met een klassiek patroon. Niet gek zeker niet gek.

Wellicht heb ik wat gemist en is dit al jaren een item van Fred Perry, maar hij viel me net pas op. En ter mijn verdediging… crap, ik heb geen excuus. Dan maar meer info over dit shirt. Het komt in 100% katoen, in het grijs met een prima rood blauw bies. Thank god dat het geen wit shirt is, rood wit blauw in combinatie met Fred Perry, toch nog een redelijke no go. Anyways, hoe je hem moet rocken? Geen idee, ik gok op een mooie zonnige herfstdag op een raw denim met een paar Clarks. Ieder andere dag is geen doen met korte mouwen en een trui over dit shirt rocken, tsja dan had je net zo goed een normale polo kunnen kopen. Na deze enorme aansporing, lijkt mij de interesse voor dit shirt wel gewekt. Anyways, mocht je toch denken, waar de fuck koop ik dit? Check dan Stuarts London.

Fred Perry Cable Knit Polo

Tags from the story

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.