GANT Rugger Rugby Shirt,

GANT Rugger Rugby Shirt detail

Zoals jullie hier meer malen hebben mogen lezen, wij zijn fan van GANT Rugger. Maar kan je het ons kwalijk nemen? Check bijvoorbeeld wat er in de collectie voor komend seizoen is opgenomen. Gewoon een klassiek brallerig Rugby Shirt. Maar dan wel weer typisch op de manier die je enkel bij Rugger tegenkomt. 

Laten we beginnen met het materiaal. Geen eenvoudig katoenen shirt. Maar een Katoen, zijde en wol mix. Met als resultaat dat die stevig is, zacht aanvoelt en toch net iets meer isoleert dan simpel katoen. Prima, next.. .. de ribbings aan de mouwen. Niet bepaald het standaard elastiek werk. Maar net even meer charme en comfort. En laten we dan ook de fit niet vergeten. Die is gewoon top. Slank gesneden, maar niet skin tight. Zolang ze zulke items blijven droppen, zullen wij nog wel even fan blijven. Op voorraad bij Zalando.

GANT Rugger Rugby Shirt

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.