GANT Rugger Tinkering Twill,

GANT Rugger Checked Embroidery Detail

Godverdomme wat heeft FreshCotton een briljante GANT Rugger collectie ingekocht. Oké volgens Complex Mag ben je als drager van GANT Rugger iemand die een Menswear blog wilde starten en vervolgens op een gekke oude italiaan lijkt met vrienden die zich allemaal hetzelfde kleden. Maar fuck it, misschien wil ik wel een oude Italiaan met foute vrienden zijn.

GANT Rugger is naar mijn bescheiden mening, gewoon een fucking briljant label. Neem dit shirt uit de wintercollectie van dit jaar nu. Een donkerblauwe met groene check, een widespread boord en knalrode borduursels her en der over het shirt verspreid. De fit is typisch GANT Rugger, prima, redelijk slank, maar niet te ernstig. Dus de wintermaanden kan je prima alles vreten zonder je zorgen te maken dat je je favo shirt niet meer past. Want geloof me, dit is je favoriete shirt! Zoals gezegd, dit GANT Rugger shirt is online verkrijgbaar bij FreshCotton.

GANT Rugger Checked Embroidery

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.